Orgel-plusconcert, za 26 september 2020

Passion

Passie, dat is wat voortdurend spreekt uit de verhalen en muziek die in deze productie worden vertolkt. In ‘Passion’ worden muziek en verhalen op een nieuwe manier gecombineerd. De muziek is de basis, waarop de verhalen gemaakt zijn: de woorden verklanken de beelden die de muziek bij de verteller oproept. De muziekkeuze is even verrassend als inspirerend. Uitgangspunt zijn orgelwerken van de Fransman Jehan Alain. De verhalen stimuleren de luisteraars om stil te staan bij wat ze horen en daar op hun beurt weer hun eigen beelden en verhalen bij te maken en door te vertellen. Ze vormen zo ook een opstap om mensen kennis te laten maken met muziek die misschien nog vreemd voor ze is.

Verteller Frank Belt en organist Eeuwe Zijlstra vormen een duo dat voor jong en oud mooie orgelmuziek combineert met spannende verhalen of kun je beter zeggen: spannende verhalen opluistert met orgelmuziek?
Aanvang 20.00 uur, entree €10,–. Opgave via Erfgoedpartners.nl, en een en ander (zoals maximum aantal bezoekers) afhankelijk van dan geldende gezondheidsrichtlijnen.

Op 26 september zit Eeuwe aan de toetsen (foto: Anna Zuidema)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *